• Huvudpartners

Tisdag Tis 31 Maj Maj
Tisdag Tis 7 Juni Jun
Tisdag Tis 14 Juni Jun
Tisdag Tis 21 Juni Jun
Torsdag Tor 30 Juni Jun
Tisdag Tis 5 Juli Jul
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Torsdag Tor 4 Augusti Aug
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Måndag Mån 19 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Tisdag Tis 4 Oktober Okt

BILJETTERNA SLÄPPTA TILL SM-FINALEN!

22 september 2022 18:30
Publikinformation

På onsdag så kör vi SM-Final mot Lejonen, kom ut och se speedway i världsklass! Ålderspensionärer har fri entré till finalen, se hur du ska gå tillväga nedan i texten.


Välkomna till familjefest med Smederna när vi kör SM-final mot Lejonen, missa inte det! Här finns det något för alla åldrar, gammal som ung. Ta med familj & vänner till Eskilstuna Motorstadion, vi lovar en fartfyllt upplevelse med en fantastisk stämning!

ESKILSTUNA SMEDERNA BJUDER ALLA ÅLDERSPENSIONÄRER PÅ FRI ENTRÉ TILL FINALEN, INFO HUR DU SKA GÅ TILLVÄGA FINNS LÄNGRE NER I INLÄGGET.

Förköp din biljett hos Tickster här.

Vi har popcornmaskin, ansiktsmålning, ballongfigurer, besök av maskotar, lyckohjul för de unga och fyrverkerier för att uppnå riktig slutspelsstämning!

Grindarna öppnar kl. 17.30, matchstart kl. 19.00.

500 första besökarna får en varsin smedflagga gratis! 🏁

Entrépriser och publikinformation hittar du här.

Ta speedwaybussen ut till matchen kostnadsfritt, den bokar du här.

Vi hade tänkt erbjuda detta i samband med vårt 70-års jubiléum 2021, men pandemin satte stopp för det. Vi vet att det är många i staden som nu hunnit bli pensionärer som har fina minnen från sina besök på speedwaybanan i Eskilstuna som då låg mer centralt än den gör nu. Kanske underlättar det besöket med en fri entré till årets SM-final i speedway? Vi hoppas på att få se er alla därute, ta med er de fina minnena och barnbarnen (0-16 år) som också går in gratis till Motorstadion, vi lovar en folkfest med fyrverkeri, gratis popcorn till alla barn, ansiktsmålning och mascotar.

Ålderspensionärer kan med fördel förboka sina biljetter som berättigar fri entré här..

Ålderpensionärer har följande biljettval: Plats på södra ståplatsläktaren, plats på grönområden alternativt egen stol, allt i mån av plats.

Observera att Östra- och Huvudläktaren behövs sittplatsbiljett, välj då biljettypen “Sittplatsbiljett á 30kr” som alternativ om du som ålderspensionär ser fördelen med att sitta ned.

Möjlighet att förbeställa matchprogram eller hamburgare finns också hos Tickster. Varmt välkomna till finalen!