• Huvudpartners

Onsdag Ons 28 September Sep
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 21 Juni Jun
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Laguppställningen mot Lejonen

2 augusti 2021 12:04
Inför Match

Det är snart tisdag och matchdag igen. Denna gång väntar en tuff bortamatch mot Lejonen. Såhär ställer Eskilstuna Smederna upp laget i Gislaved.


Senast Eskilstuna Smederna och Lejonen möttes är cirka en månad sedan då den första matchen mellan dessa lag flyttades fram pga regn. Det var en jämn match på Eskilstuna Motorstadion, Lejonen pressade Smederna som inget annat lag har klarat av att göra på Eskilstunalagets hemmaoval den här säsongen.

Så det är ingen lätt bortamatch som väntar där man bara kan ställa ut släpskon på banan och köra hem det här, utan det kommer krävas fullfokus redan från start.

Lejonen ställer upp med ett riktigt starkt lag med bla Robert Lambert och Jaroslaw Hampel i spetsen. Vi hittar också de gamla smeder i deras uppställning, Oliver Bertzon och Linus Eklöf:

Eskilstuna Smedernas lagledartrio ställer upp med ungefär samma startsjua som senast mot Masarna. Max Belsing utgår och Joel Kling kommer in i laget igen. Vi hittar också Kacper Woryna i laget. Kacper har kört många säsongen i Lejonen och hittar bra runt ovalen i Gisalved.

Vi kommer med glädje kunna se ett busslass med smedfans på plats också. Riktigt kul att vi kan arrangera bussresor tillsammans med Tuna Trafik igen. För er som åker egen bil men vill sitta tillsammans med andra smedfans så är Stora läktaren Raderna 2 å 3 Plats 50-> Bokade för busslasset.

Eskilstuna Smederna

  1. Michael Jepsen Jensen
  2. Kacper Woryna
  3. Gleb Chugunov
  4. Andzejs Lebedevs
  5. Pontus Aspgren
  6. Johannes Stark
  7. Joel Kling

För er som inte kan se matchen på plats, se matchen via BAUHAUS-ligan sändningspartner cmore.se eller på Sportkanalen. Sändningsstart kl18.50