• Huvudpartners

Onsdag Ons 28 September Sep
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 21 Juni Jun
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Tisdag Tis 11 Juni Jun
Tisdag Tis 18 Juni Jun
Tisdag Tis 25 Juni Jun
Tisdag Tis 2 Juli Jul
Onsdag Ons 3 Juli Jul
Tisdag Tis 16 Juli Jul
Tisdag Tis 23 Juli Jul
Tisdag Tis 30 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Augusti Aug
Tisdag Tis 13 Augusti Aug

Eskilstuna Speedway Invitational 2020

7 september 2020 17:08

Eskilstuna Smederna arrangerar en öppen tävling under oktober månad i samma format som den individuella SM-finalen. Detta sker i samarbete med de kommunala bolagen, Eskilstuna Logistik, Eskilstuna Kommunfastigheter och Eskilstuna Energi & Miljö. Större delen av den svenska eliten inom speedway kommer att vara på plats torsdagen den 15 oktober på Eskilstuna Motorstadion.


Tävlingen genomförs med 16 förare där de tre främsta från grundomgången kvalificerar sig för final och plats 4-7 gör upp om den sista platsen i ett “andra chansen-heat”. Vi hoppas på att restriktionerna för allmänna sammankomster kommer att lättas på från och med den 1 oktober så att vi kan ta in en del publik och sponsorer till tävlingen. Det kommer att bli en riktigt bra kväll med ett riktigt bra startfält.

Vi har haft en konstruktiv dialog med Eskilstuna Kommunföretag och de kommunlala bolagen angående de motprestationer i det sponsoravtal som vi har med Kommunföretag, och kommit fram till en gemensam lösning där bland annat denna tävling ingår.

Eskilstuna Smederna i samarbete med de kommunla bolagen Eskilstuna Logistik, Eskilstuna Kommunfastigheter och Eskilstuna Energi & Miljö