• Huvudpartners

Tisdag Tis 7 Juni Jun
Tisdag Tis 14 Juni Jun
Tisdag Tis 21 Juni Jun
Torsdag Tor 30 Juni Jun
Tisdag Tis 5 Juli Jul
Tisdag Tis 12 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Torsdag Tor 4 Augusti Aug
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Måndag Mån 19 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Tisdag Tis 4 Juli Jul
Onsdag Ons 5 Juli Jul
Tisdag Tis 18 Juli Jul
Onsdag Ons 19 Juli Jul
Tisdag Tis 1 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 Augusti Aug

Marknad

Eskilstuna Smederna – en folkkär klubb med ett starkt varumärke

 Ända sedan tidigt 50-tal har Eskilstuna Smederna och speedway haft en stark förankring i smedstaden Eskilstuna. En centralt belägen arena dit folk vallfärdade, ofta till fots, har grundmurat intresset för den fartfyllda motorsporten i Eskilstunabornas själ. Många lokala stjärnor har under åren satt guldkant på sporten och stärkt känslan av att vi kan och vill vinna i Eskilstuna! Euforin kulminerade när klubben 2017 tog Eskilstunas första lag-guld  efter 40 år. Att det sedan skulle följas av ytterligare två guld och resultera i tre raka SM-Guld var det ingen som trodde där och då. Glädjen var stor när folket samlades på Fristadstorget för att hylla det vinnande laget! Många är de som går på speedway och speedway som sport tillhör landets publiktätaste. Så även om utövarna är ganska få, är publiken stor.

 Smederna ligger i framkant när det gäller att utveckla verksamheten. Vi har bara under de senaste fem åren gjort stora investeringar på arenan för både ungdom och elitserieutövare. VIP-delarna har också byggts ut och fått mer än den dubbla ytan mot tidigare. Arrangemangen har utvecklats och vi har som ambition att vara bäst inom sporten när det gäller aktiviteter och trivsel på arenan.

 Året 2020 var ett speciellt år på många sätt, och vi valde att stå över Elitserien det året. Framgångarna uteblev dock inte. Nu var det våra yngsta som visade framfötterna och det rejält! Inte någon gång i klubbens historia har vi tagit så många pallplatser och kammat hem så många segrar som under 2020! Hatten av för Smederna Ungdom!

 Vi tror och hoppas att ni som sponsorer trivs hos oss och även ser affärsnyttan med att vara sponsorer till klubben. Vår VIP är ett forum för att umgås och knyta nya kontakter. Under 2019 hade vi i snitt 226 gäster (företagare och deras inbjudna gäster). Det skapar goda förutsättningar för att fånga upp kommande affärer i det lokala näringslivet. Vår skara av sponsorer är också växande., Vi är en av de klubbar i staden med flest sponsorer totalt sett, både till antal och satsade kronor.

 Med er hjälp kan vi fortsätta att utveckla verksamheten och fortsätta att vara en klubb i den absoluta toppen på alla områden. Eskilstuna som stad gynnas av ett utbud av olika sporter och kulturella evenemang - och vi vill tillsammans med er vara en del av detta.

 Stort tack för ert stöd under 2021 och varmt välkomna till ett spännande 2022!

Kontakta oss så berättar vi mer:

Marknadsgrupp

Thomas Devida Gutierrez, Marknadsansvarig
Tobias Spångberg
Kove Hellgren


Thomas Devida Gutierrez
070-667 68 76
[email protected]