• Huvudpartners

Tisdag Tis 22 Juni Jun
Torsdag Tor 1 Juli Jul
Tisdag Tis 6 Juli Jul
Onsdag Ons 7 Juli Jul
Tisdag Tis 20 Juli Jul
Torsdag Tor 22 Juli Jul
Tisdag Tis 27 Juli Jul
Tisdag Tis 3 Augusti Aug
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Torsdag Tor 12 Augusti Aug
Tisdag Tis 17 Augusti Aug
Tisdag Tis 24 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Tisdag Tis 7 September Sep

Nu vänder ligan

25 juli 2021 20:59
Inför Match

Vi har kommit halvvägs in i säsongen och det är dags att vända på ligan. Det innebär att vi börjar med att möta Masarna hemma på tisdag.


Det vankas ett klassikermöte på Eskilstuna Motorstadion. Bataljerna mot Masarna har varit många och det bjuds alltid på riktigt bra matcher mot dem.

När vi mötte de i våras så skrevs slutsiffrorna till 33-57 till Smederna efter en urstark inledning på säsongen och Smederna tappade inte en enda poäng den kvällen.

Sedan dess så har Masarna haft en ganska tuff säsong men har steppat upp rejält under juli månad, och lär komma rejält revanchsugna till Eskilstuna.

Eskilstuna Smederna gör inga lagförändringar sen senaste matchen mot Västervik utan ställer upp med samma lag. Då bjöd bland annat Gleb Chugunov på att vara fullpoängare, och Kacper Woryna presenterade sig för Eskilstunapubliken.

Eskilstuna Smederna

  1. Michael Jepsen Jensen
  2. Kacper Woryna
  3. Gleb Chugunov
  4. Andzejs Lebedevs
  5. Pontus Aspgren
  6. Johannes Stark
  7. Max Belsing

Har du inte säkrat din plats på arenan än? Vi har endast ett begränsat antal biljetter att tillgå pga logistiken på arenan. Se till att säkra din plats genom att köpa din biljett här